• Persoonlijke begeleiding
  • Snel resultaat
  • Voor iedereen toegankelijk

Waarom goed voor jou

Home » Waarom Goed voor jou

blog-single-12-740×600

Waarom goed voor jou

Wij willen bewegen leuker en makkelijker maken. Voel jij je ook niet helemaal thuis in een sportschool, maar weet je dat een goed beweegpatroon en gezonde voeding essentieel zijn voor een gezond en gelukkig leven? Dan is onze beweegstudio Goed voor jou! Bij ons ben je welkom om op een veilige en verantwoorde manier te bewegen. We vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk.

Trainer Hein Claassen

Hein heeft 14 jaar gewerkt in een sportschool als fitness begeleider en personal trainer. Door veranderingen in de manier van begeleiden zocht hij een andere uitdaging. Hein miste het om persoonlijke aandacht te geven, klanten echt te leren kennen om ze optimaal te kunnen begeleiden. Hij vindt aandacht voor het sociale aspect ook heel belangrijk. Klanten moeten zich welkom voelen en er moet ruimte zijn voor een koffie en een praatje nadien. Hij hoopt mensen te kunnen verbinden zodat ze elkaar motiveren om te blijven bewegen.
Hein is goed in het begeleiden van klanten, mensen komen graag bij hem. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij zijn training kan aanpassen naar het niveau van de klant.

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

Manager Daisy de Mol

Als vriendin weet zij hoe lang Hein al droomt van een eigen beweegstudio. Daisy heeft ruim negen jaar gewerkt als verloskundige en heeft hierdoor ervaring als ondernemer. Toen haar droom ophield besloot ze voor die van Hein te gaan. Zij is gestart met een Master in club- en studiomanagement en heeft Hein geholpen met het waarmaken van zijn eigen beweegstudio.
Daisy zal achter de schermen zorg dragen voor de organisatie, administratie en het bewaken van de doelstellingen.

Wat zeggen anderen?

Recensies

Phil

Lid van Goed voor jou beweegstudio

Hein heeft speciaal voor mijn klachten een programma op maat gemaakt. Zeker met de nieuwe atributen is bewegen weer leuker. De beweegstudio ligt op een fijne centrale locatie in Budel.

Bert

Lid van Goed voor jou beweegstudio

Sinds 2017 sport ik bij Hein. Zonder Hein was ik daartoe nooit gekomen, want een sportman ben ik niet. Hein weet mij echter altijd te motiveren en dat is echt bijzonder. Hij houdt van zijn vak en dat maakt hem als trainer mijns inziens speciaal en uniek!

Annemie

Lid van Goed voor jou beweegstudio

Ik vond het een hele nieuwe manier van sporten en bewegen. Het smaakt naar meer! Het leuke is dat je duolessen kunt volgen of in een groep gaat trainen.

Goed voor jou Beweegstudio uitproberen? Vraag nu een proefles aan!